BioFresh a frissebb élvezetért – Rekeszről rekeszre
BioFresh technológiánkkal hosszabb ideig frissen tárolhatja élelmiszereit. Hogy működik mindez? Úgy, hogy frissentartó technológiánk optimális klímafeltételeket teremt. Méghozzá rekeszenként. Élvezze a vitaminban gazdag gyümölcsöket és zöldségeket, mintha frissen a piacról hozta volna, a magas páratartalom melletti, éppen 0 °C feletti hőmérsékletű tárolásnak köszönhetően. Az aromában gazdag húsok azonban éppen ellenkezőleg, a szárazabb klímát kedvelik, ezért Meat & Dairy rekeszünkben érzik jól magukat. A halak és a tenger gyümölcsei pedig a Fish & Seafood rekesz -2 °C-os hőmérsékletén lesznek hosszabban eltarthatók.
BioFresh: A tökéletes hőmérsékletű klíma élelmiszerei számára
Ropogós cseresznye, frissen szedett saláta és lédús ananász – ki tudna erre nemet mondani? Jó ha tudjuk, hogy a gyümölcsök és zöldségek minden, a szervezet számára fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. A BioFresh technológiával olyan optimális tárolási körülményeket tud teremteni, amelyben az élelmiszerek tovább megőrzik vitamin- és ásványi anyag tartalmukat. A BioFresh rekesz egy 0 fokos zónát képez a hűtőszekrényben. Eközben a készülék más részeiben, mint például a hűtőrészben, a BioFresh rekesztől függetlenül más hőmérséklet is beállítható.
Fruit & Vegetable rekesz
Tudjuk, hogy nagy igényeket támaszt az élelmiszereivel szemben. És ez így van jól. Élvezze a Fruit & Vegetable rekesz nyújtotta friss gyümölcs és zöldség ízét. Ebben a rekeszben mérnökeink a BioFresh technológia segítségével a magas páratartalmat kombinálták a 0 °C fokos hőmérséklettel. Az eredmény: Egy 0 fokos rekesz a hűtőszekrényben, amely 100 %-os frissességet biztosít hirtelen fagyás nélkül. Gond nélkül veheti ki a salátát 13 nap után, sőt az almát vagy a kivit még akár 80 nap után is.
Meat & Dairy rekesz
Miközben a gyümölcsök és zöldségek a magas páratartalmat kedvelik, a húsok és tejtermékek inkább szárazabb környezetben, alacsonyabb hőmérsékleten tárolhatók tovább. A Meat & Dairy rekeszben több héttel, sőt akár több hónappal is. Kényeztesse magát olyan gasztronómiai örömökkel, mint például a minőségi szalámi. Vagy a fűszeres cheddar sajt . Így gyorsan elkészíthető egy sajttál. Mert a hosszan friss fogalma egyet jelent azzal, hogy az élelmiszer hosszan finom.
BioFresh Professional Fish & Seafood rekesszel
Frissen kifogva és tálalva – a Fish & Seafood rekeszben a halak és a tenger gyümölcsei -2 °C-os hőmérsékleten, alacsony páratartalom mellett extra hosszú ideig frissek maradnak. Innovatív fejlesztésünknek köszönhetően a BioFresh Professional tecnológiával sikerült kiküszöbölnünk az érzékeny élelmiszer gyors romlandóságának problémáját. Ez az Ön számára azt jelenti: Minden nap olyan, mint egy kulináris minivakáció, közvetlenül a tengerből kifogott mediterrán ételekkel. Viszlát, mindennapi stressz.