A kiváló minőségű borokat nyugalomban, szabályozott környezetben kell tárolni: csak ilyen körülmények között fejlődhetnek ki a palackban az összetett aromák és a finom zamatok. A rezgések, a szagok és az UV fény mind befolyásolja ezt a fejlődési folyamatot. Az ultraibolya fény például biokémiai folyamatokat indíthat be a borban, amelyek nyomán megváltozik az íze és a színe. Ha elsétálunk a bor közelében, a lépésünk által keltett rezgések megzavarhatják a bor molekuláit, ami hátrányosan befolyásolja az érési folyamatot.
Ultramodern technológiák a bor szerelmeseinek
-
A Liebherr borszekrényei megóvják a bort a tárolás során fellépő, káros körülményektől. A rugalmas használat érdekében számos borszekrény hőmérséklete +5°C és +20°C között állítható be. Az innovatív technológiának köszönhetően a palackokat állandó hőmérsékleten tároljuk. A jó minőségű borok zamata +10°C és +12°C között tud a legteljesebb mértékben kibontakozni.
A legmodernebb klímatechnológiaTökéletes hőmérséklet
A Liebherr borszekrényei megóvják a bort a tárolás során fellépő, káros körülményektől. A rugalmas használat érdekében számos borszekrény hőmérséklete +5°C és +20°C között állítható be. Az innovatív technológiának köszönhetően a palackokat állandó hőmérsékleten tároljuk. A jó minőségű borok zamata +10°C és +12°C között tud a legteljesebb mértékben kibontakozni.