Bor – Ínyencek kultúrája
Családi vendégség, egy látogatóba érkező jó barát, vagy csak egy csendes, nyugodt este otthon – tökéletes alkalmak arra, hogy kinyissunk egy palack kiváló bort. Ahhoz, hogy a szeretettel művelt, gondosan érlelt bor zamata a maga teljességében kibontakozhasson, nagy műgonddal kell bánnunk vele. A legfinomabb borokat ideális körülmények között, pontosan meghatározott hőfokon kell tárolnunk; fogyasztásuk csak így válhat kiemelkedő élvezetté.
Hogyan tároljuk, hogyan élvezzük a bort?
Az első szőlőhajtások megjelenésétől rengeteg szakértelem, elhivatottság és szorgalom vezet el a palackozásig; ezek az erények szavatolják, hogy csupán a legfinomabb cseppek kerüljenek a palackba. A fehérbort hónapokon át érlelik hordókban vagy különleges tartályokban. A vörösborokra ezzel szemben gyakran több éves érlelési folyamat vár, ám néha még ekkor sem nyerik el végső zamatukat. Optimális körülmények között tárolva a borok palackban is képesek tovább érni, fejlődni.
Állandó hűvös – a borok álomklímája
A boroknak télen-nyáron állandó hőmérsékletre van szükségük. A palackokat óvni kell az ultraibolya sugárzástól, az idegen illatanyagoktól. A bor minőségét a száraz levegő és a rázkódás is hátrányosan befolyásolhatja. A Liebherr borszekrények ideális tárolási körülményeket, ezáltal pedig maximális élvezeteket biztosítanak.
Borszekrények

A Liebherr a legkülönfélébb felhasználási területekre kínál bortárolási megoldást, a háztartásoktól a vendéglátó iparig.